ЗВЕЗДА НА ФОКУС
Анджи Сепеда е родена под името Анхелика Мария Сепеда Хименес в малкото колумбийско градче Картахена де Индиас на 2 август 1984.
Нейните родители Хосе Сепеда и Ядипа Хименес са адвокати, но се развеждат почти веднага след раждането на Анджи. Бъдещата суперзвезда израства при своята майка заедно със сестрите си Лорна и Ивет. Именно в дома на майка си Анджи става човек, който е силно привързан към своето семейство.
И до ден днешен тя използва всяка възможност, за да се вижда със сестрите си и своите племенници.
Анджи Сепеда се слави като добър и нежен човек с открит нрав. Тя се изявява като силно независима жена, която обича да има своето лично пространство.
Особено удоволствие й доставя да се разхожда из парка със своето куче Луна. Свободното си време прекарва със семейството си, като често ходи и на кино. Нейните предпочитания са към европейското кино, като особено й допадат френски и италиански филми. Анджи Сепеда е пословична и със своята любов към морето. Актрисата обожава да се гмурка.
Кариерата на Сепеда преминава през доста перипетии. Тя започва своята кариера като рекламна мениджърка, но скоро установява, че истинската й страст е телевизията. Младата Анджи Сепеда започва упорито да търси работа в шоубизнеса и успява да получи роли в рекламни клипове.
Дебютът й е като рекламно лице на бирата ^Aquila^. Клипът е изключително успешен и колумбийската красавица буквално е затрупана с предложения за нови рекламни клипове. Тя обаче не смята да остава само с рекламите. Анджи мечтае за сериозна кариера и използва своята нова слава, за да пробие в света на теленовелите.
Със сериала ^Лус Мария^ тя добива световна известност. Анджи снима още няколко теленовели, но амбициозната красавица мечтае за още.
Нейната нова цел става киното. Шанс за изява й дава режисьорът Франциско Ломбарди, а Анджи му се отблагодарява с купища награди, които печели на най-различни фестивали на киното по целия свят.
В личния си живот Анджи също не може да се оплаче от липса на щастие и късмет. Тя живее от 5 години с певеца Диего Торес. Двамата обаче все още не мислят за сватба. Именно в личния живот е и последната неосъществена мечта на Анджи Сепеда - да стане майка. В близките 2-3 години обаче Анджи и Диего са готови да решат и този проблем.